Author Topic: Auto-Resize Client Window to Match Remote Resolution?  (Read 634 times)

user20195

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Auto-Resize Client Window to Match Remote Resolution?
« on: December 21, 2016, 08:59:47 AM »
Hello All,

I remember a number of versions ago, TeamViewer would resize it's window (when not full screen) to match the resolution of the remote desktop / or selected remote window. This would keep you from manually having to resize the window to get rid of large black bars. This was very handy when the local machines resolution was greater than the remote computers.

I always assumed that I had changed something, but today I tried to find a way to fix these black borders (while in windowed mode) and couldn't find a setting. Was this removed? Does anyone know where I could find the settings?

Any help appreciated!  :)

user20195

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Auto-Resize Client Window to Match Remote Resolution?
« Reply #1 on: December 28, 2016, 01:45:29 PM »
Bump

user20195

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Auto-Resize Client Window to Match Remote Resolution?
« Reply #2 on: January 09, 2017, 01:51:38 PM »
bump

user20195

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Auto-Resize Client Window to Match Remote Resolution?
« Reply #3 on: January 18, 2017, 10:00:41 AM »
bump

user20195

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Auto-Resize Client Window to Match Remote Resolution?
« Reply #4 on: February 01, 2017, 05:46:05 PM »
bump

 

anything